Látnivaló Kirándulás Program Szállás Étterem Üzlet Múzeum Erdély Fotók Index
Videó 3D Panoráma fotók Elérhetőség

A gyulaiak, és a Gyuláról Elek felé utazók már ismerik a Németi virágkertészetet, akik még nem jártak itt, azok is találkozhattak az eleki úti és a kétegyházi úti elágazástól 200 m-re lévő növénytermesztő és forgalmazó teleppel. Az út mellett figyelemfelkeltő tábla és mindig gyönyörűen virágzó kínálat csábítja az érdeklődőket. Ha erre jár, térjen be, meglátja érdemes!
"Aki a virágot szereti..." - ugye, mindenki ismeri a mondást. Ha ide belép kétség nem fér hozzá, hogy az itt dolgozók és a tulajdonosok szeretik a virágokat és készséggel adnak tanácsot, segítséget a vásárlóiknak. Bár a képek magukért beszélnek, mert a virágok gyönyörűek, de ha megszólalhatnának, mit is mondhtanának?
Elmondanák, hogy amikor még hideg szelek jártak és hólepte a tájat
a kertészek már készültek: magot vetettek, palántát neveltek, szelektáltak, szétültettek, gondos, napestig tartó munkával nevelték a tavasszal már virágba borult növényeket.
Aki a sziklakerti növényeket kedveli, aki a különleges kiscserrjéket, fákat, mediterrán növényeket, aki az ablakába keres balkonnövényeket bízvást mondható, talál magának valót. Ki ne ismerné a muskátlit, petúniát? De valyon mindenki tudja-e, hogy hány alafaja létezik ezeknek a közkedvelt gyönyörűen virító növényeknek, és hogy mennyire változatos színnel és formával bírnak? Látogasson el ide, meg fog lepődni!

Telefon: 30/663-12-05

Nyitva tartás:
07:30-16:30-ig
Hétfőn, szombaton szünnap

 


Németi virágkertészet nagyobb térképen való megjelenítése

Gyula kertészet


Fotók: Pénzes Sándor

Egynyári növények
Balkonnövények
Muskátlik
Sziklakerti növények
Növénytápok
Virágföldek
Szaktaácsadás
Kedves, gyors kiszolgálás
 

 

 

 

Gyula szállás Gyula étterem Gyula múzeum

 

Gyula szállás

Gyula étterem

Gyula múzeum

Programok 

Erdély

Elérhetőségek

Gyula panorámafotók

Apartman