Látnivaló Kirándulás Program Szállás Étterem Üzlet Múzeum Erdély Fotók Index
Videó 3D Panoráma fotók Elérhetőség

A kórházat is segítik a Richter Egészségváros látogatói

Családi nap ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokkal Gyulán

 

Ingyenes szűrővizsgálatokon, egészségügyi tanácsadáson, előadásokon vehetnek részt azok, akik szeptember 25-én, szombaton ellátogatnak Gyulára, a Kossuth térre a Richter Egészségváros Program egész napos családi rendezvényére. A helyszínen tornával, fitnesz- és gyermekprogramokkal, helyi fellépőkkel várják a fiatalokat, felnőtteket és időseket egyaránt. A tartalmas szórakozás mellett minden résztvevő növeli a Richter Gedeon gyógyszercég Pándy Kálmán Kórház számára tett felajánlását is.

Az egész család számára nyújt egészséges szórakozást szeptember 25-én Gyulán, a Kossuth téren a Richter Egészségváros Program. A 10 órától 18 óráig tartó rendezvény keretében bárki évek óta halogatott egészségügyi ellenőrzéseken eshet túl, többek között prosztata-, csontritkulás- és bőrgyógyászati szűrést, koleszterinszint- és vérnyomásmérést végeztethetnek el szakemberekkel a rendezvényre látogatók. A szűrővizsgálatok mellett egészségügyi tanácsadásokon is részt vehetnek az érdeklődők: Alzheimer-kór, nőgyógyászati, kardiológiai és urológiai témában felmerülő kérdésekre kaphatnak választ, a patika sátorban pedig a "Kérdezze gyógyszerészét" tanácsadás mellett megtudhatják testsúlyukat, magasságukat és testtömeg-indexüket. A legaktívabb lakosok véradáson és elsősegélynyújtás bemutatón is részt vehetnek.

A kampány védnöke, Rudolf Péter köszöntőjével, Katus Attila pedig délutáni aerobik órájával igyekszik a lakosság figyelmét ráirányítani a megelőzés fontosságára, az egészség megőrzésének érdekében tett felelős lépésekre. A rendezvényen színpadra lép többek között a Gyulai Mazsorett Egyesület, az Energy Dance Cool, a Körös Táncegyüttes és a GM Tánciskola.

A helyszínen nemcsak saját egészségükért tehetnek a látogatók, hanem a város egészségügyi intézményének fejlesztéséhez is hozzájárulhatnak. A Richter 2.000.000 forint adományt ajánl fel a Pándy Kálmán Kórház számára. Ezt az adományalapot a rendezvényre látogató és a programokban aktívan részt vevő lakosok egy játék keretében tovább növelhetik.

Érkezéskor minden résztvevő pontgyűjtő füzetet kap. Valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért, egy-egy előadás meghallgatásáért, teszt kitöltéséért vagy a fitneszeszközök használatáért adománypontok járnak. A beváltott pontokat a Richter forintban hozzáadja a kórház számára szánt adomány alapösszegéhez.

A tavaszi programsorozat keretében a Richter felajánlását a résztvevők a négy helyszínen összesen 9.477.300 forinttal egészítettek ki pusztán azzal, hogy részt vettek az egészségügyi szűrővizsgálatokon, előadásokon vagy tanácsadásokon, így a négy kórház összesen 17.477.300 forint támogatást kapott a gyógyszergyártótól.

A részletes programról, a kampányhoz kapcsolódó érdekességekről a kampány teljes ideje alatt a www.egeszsegvaros.hu honlapon olvashatnak bővebben az érdeklődők, javaslataikat vagy észrevételeiket pedig az info@egeszsegvaros.hu címre küldhetik el.

Letölthető anyagok:

02.jpg, 35kB


Gyulai szálláshelyek Gyulai éttermek, szórakozóhelyek

Gyula szállás

Vendéglátóhelyek

Gyula múzeum

Gyula programok

Gyula térkép

Erdély

Jogi nyilatkozat