Gyulai szállás
Látnivaló Kirándulás Program Szállás Étterem Üzlet Múzeum Erdély Index
Videó 3D Panoráma fotók Elérhetőség

Gyulai fotók - képgalériák

Fotók: Pénzes Sándor

A kis fotókra kattintson a galériák megtekintéséhez!

1.oldal  2.oldal  3.oldal 4.oldal 5.oldal  6.oldal 7.oldal

 

gyula

2009 augusztus 28-30.

Várkerti Vigasságok borlovag avatás. A fesztivál vendége volt Szerednyei Béla.


gyula

2009 augusztus 30.

Magna Cum Laude koncert a Gyulai Vár előtt. A koncertet a Várkerti Vigasságok rendezvénysorozat keretein belül tartották.

 


gyula

2009 augusztus 28-30.

Várkerti Vigasságok

 


gyula

2009 augusztus 28-30

Senior úszóbajnokság a Gyulai Várfürdőben

 


gyula

2009 augusztus 19. 22:00

Bajnokok éjaszakája kötélhúzó verseny a Gyulai vár előtt.


gyula

2009 augusztus 19.

Extrém sportnapot tartottak Gyulán az Almássy kastélyban.

 


gyula

2009 augusztus 15-17.

XV. gyulai Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja.


gyula

2009 augusztus 11. este

Özönövíz szerű esőzés Gyulán 30 db fotó az "eseményről".

 


Fekete körös

2009 augusztus 07.

GYAKosok, SAKosok a Fekete körös hidjánál.

 


Végvári esték Gyula

2009. július 31-én és augusztus 1-én Freddie Mercury emlékkoncert  a Gyula vár melletti tószinpadon

Egy bohém rapszódiája Freddie Mercury emlékére a Gyulai vár mellett.


Végvári esték Gyula

2009 július 25.

Dobrády Ákos a koncert után rajongóival találkozott és autogramot adott. Közös fotók is készültek.


Végvári esték Gyula

2009. július 25.

Dobrády Ákos koncert a Gyulai vár előtt.


Végvári esték Gyula

2009. július 25.

Anti Fitnes Club zenekar fellépése


Végvári esték Gyula

2009. július 24-26.

XIX. Végvári esték felvonulás a városon keresztül, érkezés a Gyulai várhoz

 


Művészet Gyula

2009 július 25.

Kiállítás nyílt a gyulai művésztelep anyagaiból a Kohán képtárban.


Jazz Gyula

2009. július 18.
XVIII. Gyulai Vár Jazz Fesztivál

Az idei gyulai jazzfesztivál ismét nem okozott meglepetést a program iránt érdeklődőknek. Természetesen jóértelemben véve, ugyanis mint megszokhatták a műfaj kedvelői, brilliáns program várt mindenkit.


Gyula

2009 július 18.
VIII. Ifjúsági Agility Európa Bajnokság és a jubileumi X. Keverék és Fajtatiszta Kutya Agility Világbajnokság és VIII. ParAgility Világkupa
Díjátadás a városi sportcsarnokban.


Gyula

2009 július 18.
VIII. Ifjúsági Agility Európa Bajnokság és a jubileumi X. Keverék és Fajtatiszta Kutya Agility Világbajnokság és VIII. ParAgility VilágkupaFelvonulás a vártoson keresztül.

Panorámafotók az eseményről.


Fotó Gyula

2009. július. 13.

Strandparty a Gyulai várfürdőben. Fotós beszámoló az eseményről. Fürdőruha bemutató, La Bomba együttese, éjszakai fürdőzés.


2009. július 10 és 12 között, élményekben gazdag, érdekes sportesemény volt Gyulán!
Ekkor került megrendezésre a városban, a PROHUN 500 nemzetközi terep - rallye verseny soron következő futama, immár második alkalommal. A tavalyi verseny győztese, a Palik László - Darázsi Gábor versenypáros, Szalay Balázs mellett, Gyulára látogatott a nemzetközi terep - rallye mezőny. A szervezők a szervizparkot egyedülálló módon Gyula belvárosi részén, az utcán jelölték ki. A gyulai verseny szervizterülete a várost kettészelő főúton, a város szívében volt. Ez azt jelenti, hogy a Vértanúk útja a tűzoltóságtól a szökőkutas körforgalomig tartó szakasza lezárásra került és a négy forgalmi sávon szervizkamionok, valamint szerviz- és versenyjárművek foglaltak helyet. A közönség körbejárhatta a kivételes látványt, Palik László versenyautóit, valamint folyamatosan szemlélhették kedvenc versenyzőik küzdelmeit. 

Fotó Gyula

Vegyes fotók a PROHUN versenyről.


Fotó Gyula

2009. július 10.

Rajt a Gyulai Kossuth téren a "Lenin"-gödör mellől.

 


Fotó Gyula

2009. július 10.

Futam a Kempf homokbányánál, "homokvihar".

 


Fotó Gyula

2009. július 09.

Fotók a tereprally heszínéről, "homokvihar" nélkül.


Fotó Gyula

2009. június 29. Harcsa Veronika

Gyulán adott koncertet a fiatal Jazzénekesnő Harcsa Veronika. Harcsa Veronika tavaly, 2008-ban szerzett diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszékén.


Fotó Gyula

2009. június. 28.

Gyulaváriban megtartott motocross verseny és quad bemutató fotógalériája.


Fotó Gyula

2009 júniu 26. Körös-Völgyi Sokadalom

Kukucska színház és néhán plusz fotó a sokadalomról. Mi is az a kukucska színház? Egy kis "vityilló", ahol két művész ember gyerekeknek árnyjátékkal mesét ad elő, és a színházon kívül levők kukucskálhatnak. Kukucskálja meg a fotókat!


Fotó Gyula

2009 június 26. Körös-Völgyi Sokadalom

Gyula városán átvezető táncos menettel kezdetét vette a X. Körös-Völgyi Sokadalom. Képgaléria a felvonulásról, a Gyulai vár előtti árusokról, a tószinpadon megtartott esti táncról.


Fotó Gyula

2009 június 24.

A gyulai Kossuth téren 24 órás zongorajáték. A gyulai rendezvény nemzetközi hírű vendége Érdi Tamás, Junior Príma díjas zongoraművész. "Zongoravarázs" Örömzene egy zongoráért


Fotó Gyula

2009 június 20. Jégcirkusz

A gyulai sportcsarnokban tartotta előadását a világ lekisebb embere által szervezett jégcirkusz. Fotók az előadásról


Fotó Gyula

2009. június 19. Fagyizás lovashintón

Fiatalság, bolondság? Hmm. Talán igen. Olykor jó lenne olyannak lenni, mint Ők. Jó lenne hintóra pattani, végigénekelni a várost, integetni a járókelőnek, kikocsikázni a Gyulai várhoz és nem foglalkozni semmivel.


Fotó Gyula

2009. június

A gyulai Erkel bicentenáriumi ünnepségsorozat kezdeteként műsorok az Erkel szobornál. Az Erkel téren estébe nyúló programok és koszorúzás következett, melyet egy óriási ünnepi torta vendégek általi "elköltése" zárt.


Fotó Gyula

2009. június 10.

A nagy melegben jólesik a szökőkutak mellett a láblógatás, pancsolás kicsiknek, közepeseknek és nagyoknak egyaránt. Gyula apraja nagyja szívesen tölti idejét a Kossuth téri vízlépcsőnél.


Országos nagyrendezvényre került sor Gyulán 2009. május 29-31. között. Több száz fotós találkozott előzetes regisztráció után városunkban. A találkozó idejére az egész művelődési központ birtokba lett véve, ez idő alatt csak a regisztrált résztvevők juthattak be az épületbe. Bent több helyszínen, különböző időpontokban előadásokat tartottak a fotózásról profi műtermi és természetfotósok. Világcégek képviseltették magukat a rendezvényen. Jelen volt a CANON, a NIKON, a SONY, az OLYMPUS. Ezek a cégek nem csak hogy jelen voltak, de telepakolták az asztalokat kipróbálásra elvihető gépvázakkal, optikákkal, vakukkal. Nagyon komoly lehetőség nyílt a fotósok számára tesztelni leendő eszközeiket, kedvet kapni azok megvásárlására. A helyszínen is lehetett a termékekből venni, mint ahogy azt sokan tették is. Találkozhattunk olyan emberekel is, akikkel csak ha muszáj kerülünk kapcsolatba. Igen, ők a szerviz. Itt volt pl. a Camera kft. teljesen, elérhetőek voltak. Szó szerint, egész nap. (a PENTAX sajnos kérésünk ellenére semmilyen formában nem képviselte magát, többek szomorúságára. Bízunk benne, hogy jövőre jelen lesznek.)

Fotó Gyula

2009.05.29. Gyula fotósfesztivál

Gyula fotósfesztivál. A galériában köztereken készült modellfotók tekinthetők meg. Lányok a szökőkútban, szökőkút mellett.


Fotó Gyula

2009.05.30. Gyula Fotósfesztivál
Pin up stílusban készült fotók. A lányok frizuráját Hőgyes Katalin készítette. Precíz, szép, pontos magabiztos hajformázást láttunk, kaptunk tőle, a fotókon megtekinthetők Gyula egyik legjobb fodrászának munkái, melyet az ország több száz fotósa "vitt magával" képek formájában. Gratulálunk Kati, szép munka volt!


Fotó Gyula

2009.05.31. Gyula fotósfesztivál

Szabadtéri fotózás. Kellékek széria és tuning autók voltak. Rendezvény támogatója a Békéscsbai Toyota szalon volt, a gyulai BOOM autóhifi és tuning studió.

 


Fotó Gyula gyereknap

2009.05.31. Gyula gyermeknap
A gyulai Göndöcs-kert adott helyszínt az idei városi gyermeknapi rendezvénynek. Volt jelmnezes verseny a kicsik között, bábelőadást tartottak a Kohán képtár előtt, arcfestésen vehettek részt a vállalkozó szellemű csöppségek, de sok más érdekes játékkel ismerkedhedtek meg. Voltak hagyományörző játékkészítők is.


Fotó Gyula pünkösd

2009.05.31.

Gyula - Németváros - A régi Németgyula főterén álló katolikus templom mellett rendezték meg a képeinken is látható pünkösdi ünnepet.

 

 

1.oldal  2.oldal  3.oldal 4.oldal  5.oldal  6.oldal 7.oldal

 


Panorámafotók a
Fotós fesztiválról

Panorámafotók a Gyulai Tűzoltófesztiválról.

11 db interaktív panoráma fotó
a pálinkafesztiválról.

Panorámafotók a virágok vasárnapjáról.

Panorámafotók a tereprallyról

Gyula

Május, június, július, augusztus képekben. Eltelt a 2009-es gyulai nyár.  A város megannyi vendéget vonzott hazánkból és határainkon túlról is. Szinte minden hétvégére esett olyan rendezvény, melyen a túristák szívesen vettek részt. Reneszánsz Karnevál, Pálinkafesztivál, Agility versenyek, Körösvölgyi Sokadalom, Színházi esték, Jazznapok, Végvári esték, Néptáncfesztivál,  és még sok-sok esemény, mely mind Gyula városában volt. Emlékként és kedvcsinálónak azoknak akik jövőre szeretnének gyulára látogatni tekintsék meg az időrendbe szedett képgalériákat. Ez az oldal, mely Gyula értékeit, eseményeit, tereit, nevezetességeit, programjait kívnja bemutatni, talán egyedülálló a jelenleg több mint 3000 válogatott és az internere feltöltött képanyagával. Igyekeztünk minden idelátoógatónak nem csak programajánlóval szolgálni, hanem azok ledokumentálásával, riportfotóival emlékeket is készíteni. És azok, akik az oldalon keresztül szállás iránt érdeklődtek, számos nagyon igényes apartman közül válogathattak és tehetik most is.


Végvári Esték felvonulás


Dobrády Ákos koncert Gyula


Antifitnes koncert


Extrém sportnap Gyula 2009


La Bomba koncert a strandon


Strandparty


Fotósfesztivál


Fotósfesztivál


Fotósfesztivál


Fotósfesztivál

 

 

Fotók: Pénzes Sándor

 


Gyulai fotók

Képgalériák gyulai rendezvényekről, gyulai programokról.

Elérhetőségeink-->>


Fotók: Pénzes Sándor

A fotók másodközlése, bármilyen célú felhasználása kizárólag előzetes egyeztetés után lehetséges.

Gyula szállás Gyula étterem Gyula múzeum

 

Gyula szállás

Gyula étterem

Gyula múzeum

Programok 

Erdély

Elérhetőségek

gyulai szállás
ApartmanApartman